Airco specialist.

Meuwissen is STEK gecertificeerd. Hierdoor zijn wij een specialist in het installeren en onderhouden van airco’s. Voor het koelen of verwarmen van uw woonkamer/slaapkamer of garage zodat u altijd een aangename temperatuur kan realiseren. Voor uw Airco werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Airco specialist Limburg

Met steeds warmer wordende zomers wordt het steeds belangrijker een aangenaam binnenklimaat te creëren zowel thuis of als op kantoor. Meuwissen Installatie & Montagetechniek is de specialist in het installeren en onderhouden van airco’s in Limburg. Wij leveren persoonlijk advies en hebben oog voor kwaliteit en detail. 

U kunt bij ons terecht voor het installeren van airco’s en het onderhoud van airco’s in de regio Limburg. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijk heeft naar uw airco.

Meuwissen is STEK gecertificeerd, hierdoor bent u zeker van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Voor al uw airco installatie werkzaamheden kunt u terecht bij Meuwissen.

Mijn beoordelingen

Ik ben trots op het vertrouwen dat ik krijg van mijn klanten. Bekijk hieronder een aantal beoordelingen voor projecten die ik in afgelopen jaren gerealiseerd heb.

ERROR
Er zijn geen recensies op uw Google-platform.

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over mijn diensten of wilt u een project opstarten. Neem dan via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact met mij op.

Een airco specialist kan u helpen bij het kiezen van de juiste airco voor uw woning. Hierbij wordt rekening gehouden met de grootte van de ruimte, de isolatie en de positie van de ramen. Door de juiste airco te kiezen bespaart u niet alleen op energiekosten, maar zorgt u ook voor een optimaal binnenklimaat.

Het installeren van een airco is geen gemakkelijke klus. Een airco specialist heeft de kennis en ervaring om de airco professioneel te installeren. Hierdoor wordt de kans op problemen in de toekomst aanzienlijk verminderd.

Meuwissen IMT is een ervaren airco bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van airco’s. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Meuwissen IMT.