Sanitaire installatie.

U kunt bij ons terecht voor al uw sanitair werk. Wij voeren onder andere sanitaire klussen als het vervangen van tapwaterkranen, het realiseren van een nieuwe badkamer, het plaatsen van douche deuren / schermen of het plaatsen van inbouwreservoirs voor uw wc. Meuwissen installatie is de specialist in sanitaire installatie.

Sanitaire installatie

Uw oude badkamer renoveren of een geheel nieuwe badkamer plaatsen? Meuwissen Installatie en Montagetechnieken is uw specialist in sanitaire installatie in regio Limburg. U bent verzekerd van kwaliteit en piekfijne afwerking. Wij plaatsen alle sanitaire installaties voor uw renovatieproject of nieuwbouw telkens volgens uw wensen en woonbehoeftes. Van standaard sanitair zoals een bad, douche, wc of kranen tot het installeren van stoomdouches en bubbelbaden. Meuwissen maakt hiervoor gebruik van hoogwaardig materiaal dat de kwaliteit en duurzaamheid garandeert.

U kunt ook voor al uw sanitaire reparaties contact met ons opnemen. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of de montage van een douchcabine met leidingwerk. Voor al uw sanitaire werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

Mijn beoordelingen

Ik ben trots op het vertrouwen dat ik krijg van mijn klanten. Bekijk hieronder een aantal beoordelingen voor projecten die ik in afgelopen jaren gerealiseerd heb.

ERROR
Er zijn geen recensies op uw Google-platform.

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over mijn diensten of wilt u een project opstarten. Neem dan via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact met mij op.